update Amerika: terugreis via Atlanta, bezoek CNN

Gisteren stonden we om 2 uur ‘s nachts op  om met de metro naar het vliegtuig gegaan, maar onze snuggere coaches hebben PM en AM door elkaar gehaald. Dus kwam er helemaal geen metro en moesten we onze rit naar het vliegveld met de taxi voortzetten. Door al dit gedoe kwamen we wat later aan op het vliegveld. Vervolgens was Pieters boardingpas niet goed uit geprint en moest een nieuwe halen, hierdoor kwamen we later aan bij het overboekte vliegtuig. Dus wilde de mevrouw van Delta ons opsplitsen, maar na een stevige discussie mochten we toch allemaal het vliegtuig in. Na even gezeten te hebben kwam deze vriendelijke dame weer terug en dreigde Robin in zijn eentje het vliegtuig uit te zetten. Gelukkig was er een aardige man die zijn plekje wilde opofferen voor Robin, zodat we uiteindelijk toch met z’n allen naar Atlanta gevlogen zijn.

Eenmaal in Atlanta aangekomen, hebben we een rondleiding gehad in het hoofdkwartier van de CNN. Het was een hele bijzondere ervaring om te zien hoe al het wereldnieuws verzameld, gepresenteerd en verspreid wordt.

Na ons bezoek aan CNN zijn we weer verder gevlogen naar Düsseldorf. Vanochtend zijn we daar geland. Gelukkig was dit eindelijk een vlucht zonder problemen.

Op het vliegveld zijn we opgehaald door twee van onze ouders met een busje en we zijn nu op weg naar huis.

We hebben net te zien gekregen dat we vandaag in de Leeuwarder Courant en in het Fries Dagblad staan, allemaal lezen dus!

We verwachten rond half een weer in Leeuwarden aan te komen. We willen alle sponsoren, familieleden, vrienden, docenten, etc. nogmaals hartelijk bedanken voor hun fantastische steun en dat zij deze reis mede mogelijk gemaakt hebben, ook willen we FIRST bedanken voor het mogelijk maken van dit unieke evenement.

metro  cnn vlag  cnn comp.       amerika vlag  vliegtuig  aankomst 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *