Update Amerika – Saint Louis dag 1: opbouwen stand en kennismaken

Vandaag was de hal (America’s Center) voor het eerst open voor alle teams van de FLL, zo konden wij ons standje mooi gaan opbouwen. Gelukkig hebben we de partytent vanuit Nederland veilig mee kunnen nemen. De doos was beschadigd, maar de tent was nog helemaal heel. Ook hebben we veel andere teams ontmoet uit veel verschillende landen. Bijvoorbeeld: Israël, Brazilië, China, Jordanië, Egypte, Libanon, Ierland en natuurlijk Amerika. Deze teams hebben wij de kabouterdans geleerd en het zinnetje “Bûter, brea en griene tsiis, wa’t dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries”. Kortom, het was een hele leuke en gezellig dag. De eer ‘wie-heeft-het-eerste-zijn-witte-blouse-vies’ ging naar teamlid Franke, hij besloot hem vakkundig te dippen in de hete saus 😉

uitpakken_partytent  teams in stand  opbouwstand  WhatsApp-Image-20160428 (1)`WhatsApp-Image-20160428 (2)  WhatsApp-Image-20160428 (3)

WhatsApp-Image-20160428

2 thoughts on “Update Amerika – Saint Louis dag 1: opbouwen stand en kennismaken

  1. Het ziet er gezellig uit….tja en die kabouter dansact zou ksbouter Braam graag meedansen…..veel succes verder en vooral genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *