JustNormal gaat verder in Impossible Robotics

Op dit moment zitten wij (Pieter, Sytse en Lars) in Orlando, USA om mee te doen aan de FIRST Robotics Competition. Dit is de hoogste categorie binnen FIRST.  

Hierbij maken wij samen met andere scholieren en studenten een grote metalen robot die allerlei missies moet uitvoeren zoals bijvoorbeeld ballen schieten. Hier kunt u de challenge van dit jaar zien

Het building season duurt zes weken, dit is de tijd die je hebt om de robot te bouwen. Dat is een uitdagende klus. Hierbij ben je bezig met ontwerpen, bouwen en programmeren, daarnaast moeten er ook weer sponsoren gezocht worden en media aandacht worden verzorgd. Ons team genaamd Impossible Robotics, heeft niet alleen als doel het meedoen aan de FRC, maar wil graag kinderen en jongeren inspireren voor techniek. Daarvoor staan we regelmatig op evenementen en houden outreach events.

Door het grote succes van JustNormal van vorig jaar, zijn we uitgenodigd door Impossible Robotics en zitten we nu met veel plezier bij het team.

Omdat er in Europa geen wedstrijden voor FRC zijn, zitten wij op dit moment in Florida, voor de Orlando Regional, waar wij het gaan opnemen tegen 62 andere teams.

Groetjes vanuit een zonnig Florida,
Pieter, Sytse en Lars

Regiofinale West Palm Beach waar wij op bezoek zijn geweest.
Regiofinale West Palm Beach waar wij op bezoek zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *