FRC Regional Orlando

Vandaag is het zondag en morgen vliegen we weer terug naar Nederland. De laatste dagen waren een geweldige ervaring en we wilden even in het kort beschrijven wat we allemaal hebben gedaan. Meer volledige versies staan op de website en Facebook pagina van Impossible Robotics, ga daar dus ook eens even lekker kijken. Ook foto’s zullen vooral daar geplaatst worden.

We zijn aangekomen in de VS. op vrijdag en zijn toen naar de villa gereden waar de komende tijd zouden verblijven. De volgende dag zijn we naar de South-Florida Regional geweest om alvast in de stemming te komen. Op zondag zijn we thuis gebleven om uit te rusten en te genieten van de villa met o.a. een zwembad en een pool tafel.

Maandag tot en met woensdag hadden we tijd om verschillende uitjes de toen. Maandag hebben we een Airboat Tour gehad en hebben we gewandeld in een park.
Airboats and alligators (Impossible Robotics website)
Dinsdag zijn we naar het strand geweest en hebben een aantal mensen surf les gehad. Woensdag zijn we op bezoek geweest bij Kennedy Space center.
Sea, sun, Kennedy Space Center (Impossible Robotics website)

Donderdag was de eerste wedstrijd dag waar iedereen 3 oefenwedstrijden speelde maar die vooral in het teken stonden van het afmaken of verbeteren van je robot. Helaas was onze robot niet op tijd klaar om de oefenwedstrijden te spelen.

Vrijdag Waren de eerste kwalificatie wedstrijden waar we wel konden spelen maar alleen nog maar defense speelden omdat ons klim en ons gear mechanisme nog niet af waren. Pas bij de laatste wedstrijd werkte het klim mechanisme en konden we echt een goede match spelen. uiteindelijk hebben we vrijdag 2 matches gewonnen en 3 verloren.

Zaterdag begonnen we met goede hoop aan de laatste kwalificatie matches maar helaas konden we niet hoger komen in de rankings nadat we in de eerste wedstrijd met 5 punten verschil verloren omdat de human players in het airship vergeten waren ons touw naar beneden te gooien en we dus de 50 extra punten voor het klimmen niet konden krijgen. De tweede wedstrijd waren helaas verschillende draadjes losgeschoten en konden we de hele match niet spelen. De derde en laatste match ging alles eindelijk zoals het moest en konden we nog wat punten pakken. Helaas werden we niet gekozen voor een alliance, dus konden we niet meespelen in de Finales.

Helaas hebben we geen prijzen gewonnen, wel zijn we dit jaar erg ver vooruit gekomen op Verschillende gebieden zoals de robot, sponsors en organisatie. Ook hebben we een geweldige tijd gehad met alle andere teams op de regional.

www.impossible-robotics.com
Facebook Impossible Robotics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *