FIRST Global Challenge – Dag 4

Vandaag was de laatste dag van de FIRST Global Challenge 2017. We hadden nog drie wedstrijden en de award ceremonie. Vanaf vroeg in de ochtend hebben we gewerkt aan de robot.

In de eerste wedstrijd ging alles goed, we hebben een mooi aantal ballen afgeleverd en geklommen. Hiermee wisten we onze derde winst te behalen.

De tweede match ging voor ons het beste en hierbij hebben we ook onze hoogste score gehaald. Helaas was het andere team nog beter en konden we niet van ze winnen.

Onze laatste match werkten we samen met China en Indonesiƫ om te proberen China, die hoog stond op de rankings, te helpen het evenement te winnen. Helaas had China verbinding problemen en konden ze de hele match niks doen. Wel is het ons gelukt om weer te klimmen.

Vlak voor de laatste wedstrijd hadden we onze intake en sorteer systeem af. We hebben het niet meer in een match kunnen testen, maar het lijkt erop dat het grotendeels werkt. We zullen het dan ook zeker gebruiken voor outreach.

We hebben helaas geen prijzen gewonnen, maar het was een zeer goede ervaring.

Vandaag en gister hebben we Team Exploding Bacon geholpen met het promoten van #LikeAGirl en Vanavond hebben we samen gegeten en nog wat bij gepraat. Dit was erg gezellig.

Al met al was het een geweldig evenement en natuurlijk hopen we nog eens terug te kunnen komen. Het was geweldig om de teams uit alle verschillende landen te ontmoeten en samen te werken voor de winst.

We hebben nu nog een volledige dag om Washington te bekijken voordat we weer naar Nederland komen. We zijn allemaal erg moe, maar heel blij dat we hierheen zijn gekomen. Niet alleen was het een geweldige ervaring, maar we hebben er ook veel van geleerd en veel contacten gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *