Sponsoren


Onze hoofdsponsor: Philips Drachten

Wordmark

Philips vindt het heel belangrijk om techniek in het onderwijs te bevorderen, omdat wij altijd op zoek zijn naar technisch talent. Jullie team past hier perfect bij, omdat jullie dezelfde drive en ambitie hebben als wij. We wensen jullie heel veel succes in de VS!

Sponsor: Stichting Techniek Promotie

Stichting Techniekpromoie Logo

Sponsor: NHL

PrintHoe trots kun je de regio maken? Een scholierenteam van het CSG Comenius dat het zo ver schopt in de Lego League! Wat wij jullie willen meegeven is om vooral te genieten van deze ervaring en de kansen die er op je pad komen met beide handen te grijpen. Helemaal in de Verenigde Staten, tussen allemaal nieuwe mensen, andere culturen; wat een verrijking! Haal het beste uit jezelf en uit het team. Natuurlijk hopen we jullie na het Comenius te mogen verwelkomen op de NHL!

Sponsor: Grendel Games

Grendel-Games-small

Sponsor: Omrin

logo omrin Team Just Normal heeft laten zien ambitie te hebben en voor het hoogst haalbare te gaan. Dit sluit zeer aan bij de ambities van Omrin als het gaat om het herwinnen van grondstoffen en het produceren van duurzame energie. Wij wensen het team dan ook veel succes in de USA.


Sponsor: FRL

Connect-frl-logo-liggend-white-bg


Sponsor: Riëd B.V.

Basic CMYK


Sponsor: Wetsus

Wetsus logo

Met de bijdrage die wij vanuit Wetsus hebben geleverd aan dit project, dragen wij een (lego)steentje bij aan een geweldige ervaring voor het team Just Normal.

De doelstellingen van de First Lego League sluiten volledig aan bij die van Wetsus. Jongeren enthousiasmeren voor techniek, en dan met name voor watertechnologie, door middel van uitdagende vraagstukken is een van de activiteiten die Wetsus vanuit de WaterCampus Leeuwarden uitvoert. Door jongeren de mogelijkheid te geven om op een internationaal podium te presteren met hun eigen ideeën en creativiteit, creëer je onvergetelijke ervaring die zij meenemen in de keuze voor een studie en carrière. Om die reden is Wetsus supporter van team ‘Just Normal’.


Sponsor: Rotary, afdelingen Franeker en Leeuwarden

RotaryWheel
Afdeling Franeker        Afdeling Leeuwarden


Sponsor: Alfa Rho

Alfa Rho logo met werkzaamheden zonder pay-off.jpeg

Als zelfstandig ondernemer op het gebied van tekst, communicatie en organisatie coördineerde ik het traject naar de Friese regionale van de LEGO-league. Wat een enthousiasme kwam ik tegen! Wat een teamwork, creativiteit, zelfs ondernemerschap, wow…
Die spirit kan ik alleen maar toejuichen en aanmoedigen, en daarom draag ik graag een steentje bij aan het St. Louis-avontuur. Go for it, boys!

Sponsor: JIPP

JIPP logo_PMS2738_PMS368


Sponsor: Stenden

Stenden logo

Mede mogelijk gemaakt door:

Comenius logo

r&d

Sponsoren pauzeverkoop:

  Friso

  poiesz.500

snackbar

groothandel Bergsma

Dankzij al deze fantastische sponsoren is onze reis mede mogelijk gemaakt. Wij willen ze graag allemaal nog een keer heel erg hartelijk bedanken!